На Вінниччині поховали хлопчика, якого вбило струмом. Батьки можуть понести кримінальну відповідальність

Новини Вінниці / На Вінниччині поховали хлопчика, якого вбило струмом. Батьки можуть понести кримінальну відповідальність

Стали відомі подробиці смерті малюка, якого вбило струмом в селі Строїнці, що на Вінниччині. Дворічний хлопчик схопився за оголений дріт, який дорослі протягнули з хати на вулицю, щоб увімкнути радіоприймач, без усяких вимог техніки безпеки.

Стали відомі подробиці смерті малюка, якого вбило струмом в селі Строїнці, що на Вінниччині. Дворічний хлопчик схопився за оголений дріт, який дорослі протягнули з хати на вулицю, щоб увімкнути радіоприймач, без жодних вимог щодо техніки безпеки.

«Діти були на вулиці, слухали радіо, веселилися, але хлопчик раптово підсковзнувся в калюжі, щоб утриматися та не впасти, хапався за все, що було поруч. Маленька ручка щільно стиснула те, чого не варто було торкатися і чого не мало бути на вулиці - оголений дріт. Смерть дитини бачила сестра», - розповідають у селі.

Зазначимо, що малюка вже поховали. Односельчани розповідають, що обоє батьків зловживають алкоголем і неодноразово притягались до адміністративної відповідальності за несумлінне виконання батьківських обов‘язків. Тепер батьки можуть потрапити за грати. Кримінальна відповідальність за смерть дитини передбачає до п‘яти років.

Нині старша дівчинку вилучена із сім‘ї, вона знаходиться у бабусі та дідуся, які, ймовірно, і стануть опікунами дитини.

 

Марина Карабай

1 серпня, 2020