На Вінниччині почали розраховуватись з боргами по зарплаті з працівниками КП «Вінницяоблводоканал»

Новини Вінниці / На Вінниччині  почали розраховуватись з боргами по зарплаті з працівниками КП «Вінницяоблводоканал»

«Вінницяоблводоканал» почав розраховуватись з робітниками, яким заборгували майже тринадцять мільйонів гривень. На підприємстві обіцяють, що дотримуватимуться графіку погашення зарплати .

«Вінницяоблводоканал» почав розраховуватись із робітниками, яким заборгували майже тринадцять мільйонів гривень. На підприємстві обіцяють, що дотримуватимуться графіку погашення боргів і решта робітників отримають зарплату до кінця року.

Про це йдеться на сайті Держпраці у Вінницькій області.

«Інспекторами праці Управління Держпраці у Вінницькій області 12 жовтня 2020 року проведено захід державного контролю (інспекційне відвідування) в КП «Вінницяоблводоканал», під час якого виявлено заборгованість із виплати заробітної плати 801 працівникові підприємства у сумі 12494,8 тис. грн.

За результатами інспекційного відвідування складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ч. 1 ст. 41 КУАП.

Відповідно до розробленого графіку погашення заборгованості із виплати заробітної плати, підприємство виплатило працівникам половину заборгованого і станом на 02.11.2020 року борг становить 6247,6 тис. грн», - йдеться в інформації.

Керівництво підприємства запевнило, що дотримуватиметься графіку і заборгованість буде погашена рівними частинами у визначений термін до кінця року.