На Вінниччині почала роботу вже 43-я поліцейська станція

Новини Вінниці / На Вінниччині почала роботу вже 43-я поліцейська станція

На Вінниччині відкрили 43-ю поліцейську станції. Цього разу у селі Ольгопіль Гайсинського району. Про безпеку місцевих жителів дбатиме поліцейський офіцер громади Віталій Пістуненко. Крім облаштування станції, громада придбала для правоохоронця службовий автомобіль.

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінницької області, станцію відкрито у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», який спішно впроваджується у територіальних громадах регіону.

Цей проєкт передбачає тісну взаємодію поліцейського з громадою, орієнтований на надання громадянам якісних поліцейських послуг та сприяє розв'язанню  проблем і потреб громадян, безпека яких є одним із  пріоритетів для комфортного проживання людей. 

Приміщення станції обладнано всім необхідним для комфортної роботи та відпочинку офіцера громади. 

«Рік тому вінницька поліція почала  впроваджувати проєкт «Поліцейський офіцер громади» спільно з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальними громадами на території нашого регіону. Ми стали лідерами  в Україні по впровадженню та набору поліцейських офіцерів. У цьому році ми плануємо, щоб усі територіальні громади мали своїх поліцейських офіцерів», - зазначив очільник обласного главку поліції Іван Іщенко. 

Поліцейська станція, яка обслуговуватиме 5 населених пунктів, де проживає близько шести тисяч людей,  знаходиться за адресою: вулиця Шляхова, 109.

Макс Мельник

8 лютого, 2022