На Вінниччині після трьох ножових поранень чоловіка доставили до реанімації

Новини Вінниці / На Вінниччині після трьох ножових поранень чоловіка доставили до реанімації

Під час вечері двох приятелів виник конфлікт. Один з них схопив ніж на тричі вдарив товариша. Пораненого госпіталізували до реанімаційного відділення Жмеринської райлікарні, а його кривдника затримали правоохоронці.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, все трапилось ввечері 5 березня. На лінію «102» зателефонувала 32-річна жінка, яка розповіла про наслідки застілля.

За словами жмеринчанки, її 37-річний співмешканець періодично відпочивав у компанії свого приятеля. Цього разу – близько 19-ої години - після випитого виникла суперечка та 43-річний гість схопився за ніж…   

По прибуттю на місце події поліцейські надали потерпілому домедичну допомогу та викликали лікарів. Причини конфлікту з’ясовуються.

Речовий доказ – ніж, вилучено. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання та готуються відповідні документи для оголошення йому про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За цим фактом поліція розпочала провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено до 8 років ув'язнення.

Макс Мельник

6 березня, 2023