На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцією

Новини Вінниці / На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцією

В Жмеринці підприємець, власник магазину «Дім.Сад. Город» облаштував безкоштовні місця для людей, які торгують сільськогосподарською продукцію. Ініціювали встановлення прилавків для торгівлі місцеві депутати.

В Жмеринці підприємець Станіслав Крупський, власник магазину «Дім.Сад. Город» облаштував безкоштовні місця для людей, які торгують сільськогосподарською продукцію. Ініціювали встановлення прилавків для торгівлі місцеві депутати.

Вибір на пана Станіслава впав не випадково. Його магазин знаходиться в місці, де раніше традиційно торгували домашніми продуктами. Ринок був доволі зручним, як для покупців, так і для продавців – він розташовувався неподалік від залізничного вокзалу та міського Привокзального ринку.

Після того, як за стихійну торгівлю почали штрафувати, люди перестали там торгувати. Та потреба у безкоштовних місцях торгівлі у місті є.

Тож у райцентрі проводять моніторинг і через Facebook збирають думку містян про найкраще на їхню думку місце для торгівлі сільськогосподарською продукцією.

Новини Вінниці / На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцієюНовини Вінниці / На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцієюНовини Вінниці / На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцієюНовини Вінниці / На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцієюНовини Вінниці / На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцієюНовини Вінниці / На Вінниччині підприємець на прохання депутатів облаштував безкоштовні місця для торгівлі сільськогосподарською продукцією
Марина Карабай

3 липня, 2020