На Вінниччині підпалили магазин громадської активістки

Новини Вінниці / На Вінниччині підпалили магазин громадської активістки

На Вінниччині,  саме в Козятині, на магазин підприємниці та місцевої громадської активістки, Тетяни Єрмолаєвої невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

В Козятині на Вінниччині у магазин підприємниці та місцевої громадської активістки Тетяни Єрмолаєвої невідомі кинули пляшку із запалювальною сумішшю. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Як розповідає Тетяна Миколаївна 24.vn.ua, це вже не перший випадок, коли підпалюють її майно. Сама Тетяна займається питаннями розвитку міста, активно бере участь в обговоренні важливих для громади рішень і часто виступає з критикою чинного міського голови Козятина – Олександра Пузиря.

— Субота для мене та моєї сім’ї розпочалася поганими новинами. Вночі невідомі підпалили пляшку з горючою сумішшю біля магазину «Пиволюб», який знаходиться за адресою Січових Стрільців, 4 (колишня Комсомольська) та належить моїй сім’ї. На щастя, весь магазин не згорів, значної шкоди зазнали лише стіни, вікна і ролети. Але це вже не перший раз, коли зловмисники підпалюють моє майно, - розповідає жінка.

Минулого року Тетяна Єрмолаєва ініціювала розслідування щодо зловживань міської влади та під час оголошеного в країні карантину активно долучилась до ініціативи Володимира Гройсмана, ставши координаторкою спецфонду «СтопВірус» у Козятинському районі. Вона створила команду волонтерів і організувала передачу допомоги необхідних медичних засобів до Козятинської ЦРЛ та соціально незахищеним мешканцям міста.

Тому "переслідування" жінки підпалами її майна можна розглядати як залякування і політичний тиск напередодні місцевих виборів, які мають відбутися в жовтні. Однак, наразі це лише здогадки, документальних підтверджень та доказів наразі не має, а справою підпалу займаються правоохоронці.

Громадська активістка просить відгукнутись усіх небайдужих, хто володіє хоч якоюсь інформацією стосовно цього випадку. В свою чергу, вона гарантує анонімність та винагороду.

Новини Вінниці / На Вінниччині підпалили магазин громадської активістки Новини Вінниці / На Вінниччині підпалили магазин громадської активістки Новини Вінниці / На Вінниччині підпалили магазин громадської активістки