На Вінниччині підлітку через нічний вояж до сусіднього села загрожує тривалий термін ув'язнення

Новини Вінниці / На Вінниччині підлітку через нічний вояж до сусіднього села загрожує тривалий термін ув'язнення

У Бершадському районі, що на Вінниччині, 14 річний хлопець викрав легковик, та поїхав на ньому до села Бирлівка. Саме там його й затримали правоохоронці. Затриманому, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців, загрожує до 8 років позбавлення волі.  

У Бершадському районі, що на Вінниччині, 14-річний хлопець викрав легковик, аби поїхати до села Бирлівка. Саме там його й затримали правоохоронці. Парубку, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців, загрожує до 8 років позбавлення волі.  

Як повідомили у відділі комунікацій поліції Вінниччини, 15 серпня з приводу угону автомобіля «ВАЗ 2106» до поліції звернувся 20-річний житель с. Велика Киріївка.  

Провівши оперативно-розшукові заходи, поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 14-річний мешканець Бершадського району. Викрадений легковик правоохоронці розшукали в селі Бирлівка. Зловмисник залишив його на одній із вулиць села.

Підліток затриманий в процесуальному порядку, а транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Ірина Заіковата

17 серпня, 2020