На Вінниччині під час застілля господар ледь не зарізав квартиранта. Поліцію викликала хазяйка будинку

Новини Вінниці / На Вінниччині під час застілля господар ледь не зарізав квартиранта. Поліцію викликала хазяйка будинку

У Козятинській громаді 22 квітня подружжя вечеряло з квартирантом. Між чоловіками під час розпиття спиртних напоїв виникла суперечка, господар схопив ніж і кілька разів вдарив ним у груди товариша. Поліцію викликала дружина зловмисника.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, жінка розповіла, що її 42-річний чоловік наніс ножові поранення 36-річному жителю Тернопільської області, який тимчасово у них проживає.

Для з’ясування обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та екіпаж групи реагування патрульної поліції. Під час застілля між господарем та гостем виник словесний конфлікт, в ході якого підозрюваний вихопив ніж та наніс декілька проникаючих ножових поранень в груди потерпілому.

Гостя госпіталізовано до медичного закладу. Загрози його життю немає.

Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі йому повідомлено про підозру.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За такий злочин чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

23 квітня, 2022