На Вінниччині п’яний водій виїхав на зустрічну смугу: у ДТП постраждала дитина

Новини Вінниці / На Вінниччині п’яний водій виїхав на зустрічну смугу: у ДТП постраждала дитина

У Жмеринці 10 червня мікроавтобус Volkswagen не зміг уникнути зіткнення з мопедом. Внаслідок автопригоди водій двоколісного транспортного засобу та 6-річна дитина госпіталізовані до лікарні. За фактом аварії слідством розпочато кримінальне провадження.

У Жмеринці 10 червня мікроавтобус Volkswagen не зміг уникнути зіткнення з мопедом. Внаслідок автопригоди водій двоколісного транспортного засобу та 6-річна дитина госпіталізовані до лікарні. За фактом аварії слідством розпочато кримінальне провадження.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 15.10 години. За попередньою інформацією слідства, 32–річний водій мопеда Honda Tact виїхав на зустрічну смугу, а бус не вспів різко загальмувати. Постраждали лише водій мопеду та хлопчик-пасажир.

На момент вчинення ДТП водій двоколісного транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медичного огляду у лікарні у нього зафіксували 1,24 проміле алкоголю.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, що передбачає обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

11 червня, 2020