На Вінниччині песик дві доби не міг вибратись із острівка посеред річки (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині песик дві доби не міг вибратись із острівка посеред річки (ФОТО)

У Тиврові сьогодні, 29 січня, бійці ДСНС врятували песика, який другу добу не міг вибратися із острівка, що посеред річки Південний Буг. Сам собака туди заплив, чи хтось йому «допоміг», наразі невідомо, але течія у тому місці доволі сильна, тож повернутися до берега псу було важко.

У Тиврові сьогодні, 29 січня, бійці ДСНС врятували песика, який другу добу не міг вибратися із острівка, що посеред річки Південний Буг. Сам собака туди заплив, чи хтось йому «допоміг», наразі невідомо, але течія у тому місці доволі сильна, тож вибратись на берег тварина не могла. п 

«Бійці Державної пожежно-рятувальної частини №31 за допомогою човна та засобів індивідуального захисту дісталися до острівка та врятували знесилену тварину», - повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС в області.

Новини Вінниці / На Вінниччині песик дві доби не міг вибратись із острівка посеред річки (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині песик дві доби не міг вибратись із острівка посеред річки (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині песик дві доби не міг вибратись із острівка посеред річки (ФОТО)