На Вінниччині перекинувся мікроавтобус із молдованами, усі живі

Новини Вінниці / На Вінниччині перекинувся мікроавтобус із молдованами, усі живі

Сьогодні, 10 лютого неподалік с. Коростівці Жмеринського району на автодорозі Вінниця–Могилів-Подільський перекинувся мікроавтобус з іноземцями. ДТП сталася приблизно лютого о 01:44,водій автомобіля "Мерседес Спринтер" не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та поваливсяна бік. В автомобілі разом з водієм перебувало 8 чоловік (всі громадяни Молдови). Про це повідомляє прес-службa ГУ ДСНС Укрaїни у Вінницькій облaсті.

Сьогодні, 10 лютого неподалік с. Коростівці Жмеринського району на автодорозі Вінниця–Могилів-Подільський перекинувся мікроавтобус з іноземцями. ДТП сталася приблизно лютого о 01:44, водій автомобіля "Мерседес Спринтер" не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та повалився на бік. В автомобілі разом з водієм перебувало 8 чоловік (всі громадяни Молдови). Про це повідомляє прес-службa ГУ ДСНС Укрaїни у Вінницькій облaсті.

"Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №8 м. Жмеринка та відділення АРЗ СП (за допомогою тягача КРАЗ, який перебував в даному районі в зв’язку із ускладненням погодних умов) витягли мікроавтобус на проїжджу частину дороги та відбуксирували до найближчої АЗС", - зазгачили у прес-службі.

У результаті ДТП постраждалих та загиблих немає.