На Вінниччині пенсіонера підозрюють у вбивстві ударом у серце

Новини Вінниці / На Вінниччині пенсіонера підозрюють у вбивстві ударом у серце

Нічні чоловічі посиденьки в ніч з 19 на 20 вересня у селі Іванківці Тиврівської громади Вінниччини закінчилися смертю 34-річного чоловіка. Повідомив про трагедію господар будинку. Саме його у поліції підозрюють у причетності до загибелі односельця.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, вранці 20 вересня пенсіонер зателефонував до поліції та розповів, що виявив у власному будинку мертвим свого сусіда.

Слідчо–оперативній групі господар будинку розповів, що напередодні ввечері до нього у гості прийшло троє односельців. Чоловіки влаштували застілля. Через деякий час він пішов спати у іншу кімнату, залишивши гостей продовжувати святкування. Прокинувшись вранці, пенсіонер одного з гостей виявив мертвим, а інших вже не було…

Слідчі та розшукові дії дали підстави вважати, що господар кривить душею. Оперативники з’ясували, що під час вживання алкоголю між пенсіонером та загиблим виник конфлікт, в ході якого господар будинку схопив зі стола кухонний ніж та наніс гостю кілька ударів в область грудної клітини та серця.

А от вже після вчиненого зловмисник пішов спати, залишивши потерпілого у кімнаті. Від отриманих тілесних ушкоджень гість помер. На момент вчинення злочину двох інших учасників застілля у будинку не було. Знаряддя вбивства поліцейські вилучили.

Пенсіонер затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за  ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), що передбачає до 15 років ув’язнення..

Макс Мельник

21 вересня, 2021