На Вінниччині оновили могилу солдата Другої світової Івана Знобіна

Новини Вінниці / На Вінниччині оновили могилу солдата Другої світової Івана Знобіна

На Вінниччині селяни зібрали гроші та оновили солдатську могилу. В селі зазначають, що пам‘ятник встановлено «невідомому солдату», маючи на увазі, що жодної інформації крім імені та прізвища місцевим не відомо, навіть дати смерті.

На Вінниччині селяни зібрали гроші та оновили солдатську могилу. В селі Лозовому Чернівецького району зазначають, що пам‘ятник встановлено «невідомому солдату», маючи на увазі, що жодної інформації крім імені та прізвища місцевим не відомо, навіть дати смерті.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Сьогодні у селі Лозовому відбулося відкриття оновленого пам’ятника невідомому солдату Івану Знобіну, який загинув у роки Другої світової війни. Минуло 75 років з часу закінчення Другої світової війни. Проте ми завжди пам`ятатимемо подвиг солдатів, які в боротьбі з ворогом проявили усю міць та безстрашшя нашого народу у цій жорстокій війні», – зазначено в інформації.

Гроші на монумент збирали "усім миром" – частину виділила сільська рада, частину учасники фольклорно-етнографічного народного ансамблю «Джерело». Не залишились осторонь і мешканці Лозового.

Зазначимо, що з огляду на те, що на церемонії був присутній священник, то вояка відспівали більш як через сім десятиліть після смерті.

NaПарижі писав про те, що в селі на Вінниччині встановили пам‘ятник Рахману.

Новини Вінниці / На Вінниччині оновили могилу солдата Другої світової Івана ЗнобінаНовини Вінниці / На Вінниччині оновили могилу солдата Другої світової Івана ЗнобінаНовини Вінниці / На Вінниччині оновили могилу солдата Другої світової Івана Знобіна
Марина Карабай

20 жовтня, 2020