На Вінниччині «новорічне полювання» на нелегальні АЗС б’є рекорди

Новини Вінниці / На Вінниччині «новорічне полювання» на нелегальні АЗС б’є рекорди

На Вінниччині працівники прокуратури та правохоронці створили мобільні групи, та в новорічні свята провели рейди по автозаправкам Вінницької області.

На Вінниччині податківці та правохоронці створили мобільні групи, та в новорічні свята провели рейди по автозаправкам Вінницької області. "Врожай" чималий. Мова йде про викриття 19 нелегальних АЗС. 

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області

«Упродовж останніх трьох днів, працівниками органів прокуратури Вінниччини, спільно з правоохоронними органами області, створено 8 мобільних груп, проведено 86 оглядів автозаправних станцій розташованих на території Вінницької області, припинено діяльність 19 станцій, які працювали без отримання відповідної ліцензії на роздрібну торгівлю пальним та скрапленим газом.

За вказаними фактами зареєстровано 12 кримінальних проваджень. Проведено 19 обшуків, під час яких, демонтовано 9 автозаправних станції, вилучено обладнання, за допомогою якого здійснювалась незаконна діяльність, чорнову бухгалтерію, комп’ютерну техніку, 6 000 літрів скрапленого газу та 30 000 літрів дизельного пального», - йдеться в повідомленні.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення зазначених кримінальних правопорушень. До суду скеровані клопотання щодо накладення арештів на вилучене обладнання та пальне, призначено експертизи.

NaПарижі писав про попередню спільну операцію, коли було виявлено 17 нелегальних АЗС.

Марина Карабай

2 січня, 2020