На Вінниччині незаконно розробляли кар'єр з піском

Новини Вінниці / На Вінниччині незаконно розробляли кар'єр з піском

У Мурованокуриловецькому районі, що на Вінниччині, екологи виявили факт незаконного користування надрами. Дві вантажівки вивозили пісок з місцевого кар'єру, без жодних дозвільних документів.  

У Мурованокуриловецькому районі, що на Вінниччині, екологи виявили факт незаконного користування надрами. Дві вантажівки вивозили пісок з місцевого кар'єру без жодних дозвільних документів.  

Як повідомили у пресслужбі Державної екологічної служби Вінниччини, під час здійснення заходів, спрямованих на виявлення та припинення фактів незаконного користування надрами, було затримано два трактори навантажені піском (екскаватор та трактор з причепом), які виїжджали з несанкціонованого кар’єру на околиці села Дегтярка Мурованокуриловецького району Вінницької області.

З метою припинення незаконних дій та для встановлення осіб, які причетні до вчинення даного правопорушення, була викликана слідчо-оперативна група Мурованокуриловецького відділення поліції Могилів-Подільського відділу ГУНП у Вінницькій області.

За результатами першочергових слідчих дій було встановлено обсяг незаконно видобутого піску будівельного та осіб, які причетні до даного правопорушення. На водія екскаватора складено адміністративний протокол за ст. 47 КУпАП для послідуючого притягнення до адміністративної відповідальності.

Наразі проводиться розрахунок збитків, нанесених державі.

Новини Вінниці / На Вінниччині незаконно розробляли кар'єр з піском Новини Вінниці / На Вінниччині незаконно розробляли кар'єр з піском
Ірина Заіковата

8 вересня, 2020