На Вінниччині не розминулись мікроавтобус та легковик. Один із водіїв загинув (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині не розминулись мікроавтобус та легковик. Один із водіїв загинув  (ФОТО)

На Вінниччині, а саме у Могилів-Подільському районі, п’яний керманич мікроавтобуса влетів у «Peugeot». В результаті зіткнення волій легковика отримав травми не сумісні з життям.

На Вінниччині, а саме у Могилів-Подільському районі, п’яний керманич мікроавтобуса влетів у Peugeot. В результаті зіткнення водій легковика отримав травми не сумісні з життям.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, автопригода сталась 18 листопада близько 19 години в селі Серебрія. Водій автомобіля «FORD Transit», 32-річний місцевий житель, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Peugeot. 

Внаслідок зіткнення автівок тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримав 43-річний водій легковика.

Травмований водій мікроавтобуса був доставлений до лікарні, де медики виявили у нього в крові перевищення допустимого рівня алкоголю в 11 раз - він становив 2.02 проміле.

Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

До обрання міри запобіжного заходу водій затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Новини Вінниці / На Вінниччині не розминулись мікроавтобус та легковик. Один із водіїв загинув  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині не розминулись мікроавтобус та легковик. Один із водіїв загинув  (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині не розминулись мікроавтобус та легковик. Один із водіїв загинув  (ФОТО)
Ірина Заіковата

19 листопада, 2019