На Вінниччині не розминулись іномарка з вантажівкою. Один з водіїв загинув (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині не розминулись іномарка з вантажівкою. Один з водіїв загинув (ФОТО)

На Вінниччині сталась аварія за участю автомобіля Skoda та вантажівки Scania. Причини виникнення ДТП наразі встановлюються правоохоронцями, однак відомо, що водій легковика отримав не сумісні з життям травми та загинув на місці події.

На Вінниччині сталась аварія за участю автомобіля Skoda та вантажівки Scania. Причини ДТП у Гайсині наразі встановлюються правоохоронцями. Водій легковика загинув на місці події.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 14 жовтня близько четвертої години ранку у місті зіткнулися легковик Skoda та вантажівка Scania. Встановлено, що 24-річний водій легковика, житель с. Куна Гайсинського району, не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив зіткнення з вантажівкою, що рухалась попереду в попутному напрямку.

В результаті зіткнення, водій Skoda отримав не сумісні з життям травми, та загинув на місці події. Що стосується 55-річного водія вантажівки, також жителя Гайсинського району, то він не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Водій вантажівки освідуваний, він тверезий.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ірина Заіковата

15 жовтня, 2019