На Вінниччині, не приходячи до тями, помер чоловік, якого тиждень тому побив підліток під час пиятики

Новини Вінниці / На Вінниччині, не приходячи до тями, помер чоловік, якого тиждень тому побив підліток під час пиятики

Трагедією завершилась пиятика в одному з сіл Барського району на Вінниччині: 15-річний підліток смертельно травмував 43-річного односельця. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини, 20 березня до правоохоронців надійшло повідомлення з Барської районної лікарні про госпіталізацію до реанімаційного відділення з тілесними ушкодженнями 43-річного жителя одного з сіл.

Трагедією завершилась пиятика в одному з сіл Барського району на Вінниччині: 15-річний підліток смертельно травмував 43-річного односельця.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини, 20 березня до правоохоронців надійшло повідомлення з Барської районної лікарні про госпіталізацію до реанімаційного відділення з тілесними ушкодженнями 43-річного жителя одного з сіл. Непритомного потерпілого в полі виявив місцевий житель.

Провівши першочергові слідчі та розшукові заходи, поліцейські з’ясували, що 19 березня потерпілий разом із неповнолітнім та ще двома знайомими відпочивав у полі. Під час розпиття спиртного між 15-річним хлопцем та його старшим товаришем виникла суперечка, в ході якої неповнолітній вдарив 43-річного чоловіка кулаком в обличчя та пішов з місця події. 

26 березня чоловік помер у реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Слідчим відділенням поліції нині проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 10 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

27 березня, 2020