На Вінниччині на «зебрі» жінку збив легковик. Водій не зміг вчасно зупинитися

Новини Вінниці / На Вінниччині на «зебрі» жінку збив легковик. Водій не зміг вчасно зупинитися

Вранці 7 грудня в Могилеві-Подільському Вінницької області сталася ДТП. Під колеса «ВАЗ- 2107» потрапила 69-річна жінка. Її госпіталізовано до місцевої лікарні.

Як повідомляють у Могилів-Подільському відділі поліції, аварія сталась близько 06.40 на вулиці Стависька. За кермом транспортного засобу перебував 31-річний житель Могилів-Подільського району.

За попередньою інформацією слідства, водій допустив наїзд на жінку–пішохода, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Водій освідуваний. Інформацію щодо його стану не уточнюють. Автомобіль знаходиться на арештмайданчику.  

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Новини Вінниці / На Вінниччині на «зебрі» жінку збив легковик. Водій не зміг вчасно зупинитисяНовини Вінниці / На Вінниччині на «зебрі» жінку збив легковик. Водій не зміг вчасно зупинитися
Макс Мельник

7 грудня, 2021