На Вінниччині на Водохреща застілля для господаря закінчилося лікарнею

Новини Вінниці / На Вінниччині на Водохреща застілля для господаря закінчилося лікарнею

Ввечері 19 січня із села Гуменне Вінницького району до лікарні з проникаючим пораненням грудної клітини було доставлено 48-річного чоловіка. Людина перебуває у реанімації. Вінницькі торакальні хірурги прооперували пацієнта, є шанс на його спасіння.

Ввечері 19 січня із села Гуменне Вінницького району до лікарні з проникаючим пораненням грудної клітини було доставлено 48-річного чоловіка. Людина перебуває у реанімації. Вінницькі торакальні хірурги прооперували пацієнта, є шанс на його порятунок.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у Гуменному чоловіки відзначали ймовірно Водохреща. Вечеряли… Під час застілля виникла сварка, і один з них вдарив товариша ножем у груди. Потерпілого застали вдома близько 20.00. Його кривдника знайшли через кілька годин у цьому ж селі. 47-річний підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

20 січня, 2020