На Вінниччині "на гарячому" затримали двох грабіжників

Новини Вінниці / На Вінниччині "на гарячому" затримали двох грабіжників

На Вінниччині, а саме у містечку Козятин, двоє чоловіків пограбували місцевого жителя. Однак, далеко від правосуддя зловмисникам текти не вдалось. Їх майже одразу затримали з викраденими 30 тисячами гривень.

На Вінниччині, а саме у місті Козятин, двоє чоловіків пограбували місцевого жителя. Однак, далеко від правосуддя зловмисникам втекти не вдалось. Їх майже одразу затримали з викраденими 30 тисячами гривень.

Як повідомляють відділі комунікації поліції Вінницької області, сьогодні, 28 грудня близько півночі, на одній з вулиць Козятина двоє молодиків напали на перехожого. Зловмисники вдарили чоловіка по голові та відібрали сумку, в якій знаходилось близько 30 тисяч гривень, три мобільних телефони та особисті речі.

Як розповів начальник козятинської поліції Олег Швець:

"22-річних підозрюваних працівники поліції затримали протягом кількох годин за місцем проживання. Гроші, відібрані у потерпілого, у них вилучені. Одному з затриманих вже оголошено про підозру".

Слідством готуються матеріали для оголошення про підозру другому зловмиснику та обрання міри запобіжного заходу.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.