На Вінниччині на COVID-19 захворів працівник ЗСУ, лікується вдома

Новини Вінниці / На Вінниччині на COVID-19 захворів працівник ЗСУ, лікується вдома

На Вінниччині на COVID-19 захворів працівник ЗСУ, лікується вдома На Вінниччині на домашньому лікуванні знаходиться один працівник Збройних сил України. Загалом за минулу добу зареєстровано 29 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

На Вінниччині на домашньому лікуванні знаходиться один працівник Збройних сил України.  Загалом за минулу добу зареєстровано 29 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Шестеро армійців перебувають на лікуванні у медичних закладах – клінічних центрах Західного, Північного та Східного регіону.

Решта – 23 особи на лікуванні вдома.

«На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває: Київська область – 7 військовослужбовців та 2 працівника ЗС України, Рівненська область – 3 військовослужбовця та 1 працівник ЗС України, Львівська область – 2 військовослужбовця, Тернопільська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України, Житомирська, Дніпропетровська та Полтавська області – по 1 військовослужбовцю, Вінницька, Харківська та Чернігівська області – по 1працівнику ЗС України. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що у Біліцій Церкві помер працівник ЗСУ.  Як повідомляють у міністерстві працівник хворів з 3 вересня,  проходив лікування у Білоцерківській міській лікарні. Позитивний результат ПЛР-тесту було отримано 4 вересня. Хвороба протікала з вираженою симптоматикою, мав хронічні супутні захворювання. 14 вересня стан здоров’я різко погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.

 

Марина Карабай

15 вересня, 2020