На Вінниччині «молочні» аферисти скористались паспортними даними особи, щоб уникнути «зайвих» доходів

Новини Вінниці / На Вінниччині «молочні» аферисти скористались паспортними даними особи, щоб уникнути «зайвих» доходів

Про новий вид афери повідомила мешканка села Кормаргород, що на Вінниччині. Зловмисники скористались паспортними даними для того, щоб самим не  «світитися» у податковій.  Особа, яка проживає на території Вінницької області, ніби здає молоко на Житомирщині.

Про новий вид афери повідомила мешканка села Кормаргород, що на Вінниччині. Зловмисники скористались паспортними даними для того, щоб самим не  «світитися» у податковій.  Особа, яка проживає на території Вінницької області, ніби здає молоко на Житомирщині... 

Про це жінка повідомила на сторінці спільноти «Комаргород» у Facebook.

«Скажіть, будь-ласка, може хто знає, хто з наших приймальників молока здає молоко на приватне підприємство "Бісквіто-мілк'' (Житомирська область, Новоград Волинський р-н). Хтось з цих приймальників взяв дані мого чоловіка і протягом 2019 року здають на нього молоко і оподатковують непогані доходи, через яких ми неможемо отримати ні субсидії, ні соціальної допомоги»,  - йдеться в дописі пані Віталііни.

Також жінка просить допомоги та поради у спільноти, як потрібно діяти в такій ситуації. Це свідчить про те, що люди, нажаль дуже необізнані у своїх правах та шукають захисту та поради у громади, а не в органах, які мають опікуватися питаннями дотримання законності та порядку.

Новини Вінниці / На Вінниччині «молочні» аферисти скористались паспортними даними особи, щоб уникнути «зайвих» доходів