На Вінниччині мати зачинила двох малолітніх дітей самих у напівзруйнованому сараї (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині мати зачинила двох малолітніх дітей самих у напівзруйнованому сараї (ФОТО, ВІДЕО)

На Вінниччині двох хлопчиків віком 2 та 4 років знайшли у напівзруйнованому господарському приміщенні в одному із сіл під час обходу території обслуговування. Мати ж в цей час розпивала у знайомих спиртне із співмешканцем

На Вінниччині двох хлопчиків віком 2 та 4 років знайшли у напівзруйнованому господарському приміщенні. Випадкова знахідка... Під час обходу території у Гайсинському районі обслуговування правоохоронці натрапили на дітей. Мати ж в цей час розпивала у знайомих спиртне із співмешканцем.

Як повідомили у відділі комунікацій поліції Вінниччини, дітей знайшли 2 вересня. Попередньо встановлено, що діти без нагляду були близько двох годин. Їх 28-річна мати, родом з Черкаської області, нещодавно приїхала до села та тимчасово проживала з місцевим жителем.

Дітей оглянули лікарі, загрози їхньому життю немає. Наразі вони перебувають у родичів чоловіка, з яким проживає жінка.

На горе-матір працівники поліції раніше тричі складали протоколи за вчинення нею адміністративних правопорушень. Зокрема, за невиконання обов'язків щодо виховання дітей і завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

Служба у справах дітей Гайсинської районної державної адміністрації спільно з ювенальними поліцейськими вирішуватимуть питання щодо можливості вилучення дітей у жінки з подальшим їх поміщенням до соціального центру.

Слідством Гайсинського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України. Такий злочин карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.

Новини Вінниці / На Вінниччині мати зачинила двох малолітніх дітей самих у напівзруйнованому сараї (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині мати зачинила двох малолітніх дітей самих у напівзруйнованому сараї (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині мати зачинила двох малолітніх дітей самих у напівзруйнованому сараї (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині мати зачинила двох малолітніх дітей самих у напівзруйнованому сараї (ФОТО, ВІДЕО)
Ірина Заіковата

3 вересня, 2020