На Вінниччині матір напоїла свою семирічну донечку

Новини Вінниці / На Вінниччині матір напоїла свою семирічну донечку

На Вінниччині жінка з дитиною потрапила до лікарні із сильним алкогольним отруєнням. Як з‘ясувалось, дитину напоїла матір.

На Вінниччині жінка з дитиною потрапила до лікарні із сильним алкогольним отруєнням. Як з‘ясували у медичному закладі, дитину напоїла рідна ненька.

Працівники соцслужби та поліція зреагували на ситуацію, дитину вилучили із сім‘ї, питання вирішили на позачерговому засіданні виконавчого комітету Жмеринської міської ради.

Про це повідомляє Жмеринка.Сity.

«Рішенням виконкому службі у справах дітей надали повноваження щодо тимчасового влаштування дитини до родичів згідно Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866. Про рішення повідомили до місцевої прокуратури та міськрайонного суду», - йдеться в інформації.

Соцпрацівники повідомляють, що у дівчинки є батько, який на сьогодні перебуває за кордоном.

Дитина повідомила, що такі випадки були і раніше, тож дівчинку поки передали родичам, а члени виконкому висловлюють «сподівання, що жмеринчанка змінить свою поведінку і стане зразковою матір’ю для дівчинки».

NаПарижі писав про загибель хлопчика, батьки якого зловживали спиртним.

Марина Карабай

14 серпня, 2020