На Вінниччині лише за один день чоловік вчинив три крадіжки. Камери відеонагляду допомогли ідентифікувати злочинця

Новини Вінниці / На Вінниччині лише за один день чоловік вчинив три крадіжки. Камери відеонагляду допомогли ідентифікувати злочинця

На Вінниччині оперативники розшукали підозрюваного у серії крадіжок у Хмільницькому районі. Поліцейські ідентифікували чоловіка завдяки записам з камер відеонагляду та встановили місце його перебування.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про викрадення велосипеда з території місцевої школи правоохоронців проінформував 2 серпня житель Калинівки. Під час перегляду відео з камер нагляду поліцейські встановили крадія. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за майнові злочини.

Того ж дня поліцейські встановили причетність правопорушника до крадіжок алкогольних напоїв з супермаркетів Калинівки. Із заявою про викрадення спиртного до поліції звернулись працівники торговельного закладу. Переглядаючи відео з камер спостереження магазину, оперативники побачили як чоловік двічі виносив з магазину товар і не розраховувався за нього.

У подальшому з’ясувалось, що фігурант причетний також до вчинення інших майнових злочинів на території Хмільницького району.

За цими фактами слідством розпочато досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

3 серпня, 2022