На Вінниччині літній чоловік ховав маріхуанну у пічці власного будинку

Новини Вінниці / На Вінниччині літній чоловік ховав маріхуанну у пічці власного будинку

В місті Тульчин, що на Вінниччині працівники поліції вилучили у місцевого жителя близько кілограма сухих подрібнених конопель.  В поліцейській відділок поступила оперативна інформація. Правоохоронці  відшукали схованку та вилучили канабіс.

В місті Тульчин, що на Вінниччині, працівники поліції вилучили у місцевого жителя близько кілограма сухих подрібнених конопель.  В поліцейській відділок поступила оперативна інформація. Правоохоронці  відшукали схованку та вилучили нарковмісну речовину.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Тульчинської поліції за місцем проживання у 64-річного місцевого жителя вилучили близько кілограма сухих подрібнених рослин конопель.
Як розповів начальник Тульчинського відділення поліції Ігор Сандул, до поліцейських надійшла оперативна інформація, що 64-річний житель м. Тульчин за місцем проживання зберігає наркотичні речовини. Отримана інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного. Заборонені нарковмісні рослини чоловік ховав у пічці власного будинку»
, - йдеться в інформації. 

За словами правопорушника, маріхуану він зберігав виключно для власних потреб. Вилучене "зілля" направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловіку, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує до 3 років позбавлення волі.

Марина Карабай

21 березня, 2020