На Вінниччині лісника звинувачують одразу по двом статтям Кримінального кодексу

Новини Вінниці / На Вінниччині лісника звинувачують одразу по двом статтям Кримінального кодексу

На Вінниччині повідомлено про підозру директору лісомисливських господарств. Посадовця звинувачують у  розтраті державного майна на значну суму та інкрімінують дві статті кримінального кодексу

На Вінниччині повідомлено про підозру директору лісомисливського господарства. Посадовця звинувачують у розтраті державного майна на значну суму та інкрімінують дві статті Кримінального кодексу. Про це повідомля пресслужба прокуратури Вінницької області.

«Повідомлено про підозру особі, яка, займаючи посаду директора одного з лісомисливських господарств області, вчинила розтрату державного майна на суму понад 200 тис. грн та підробила офіційні документи. Таким чином директор вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 191  КК України», - йдеться в інформації.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Кримінальне провадження розслідується слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Хмельницькому, та перебуває на постійному контролі керівництва прокуратури Вінницької області.

Зазначимо, що ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення) карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.