На Вінниччині ледь не загинула велосипедистка, яка їхала по узбіччю (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині ледь не загинула велосипедистка, яка їхала по узбіччю (ФОТО)

Сумна пригода трапилася учора в селищі Дашів, що в Іллінецькому районі. Серед дня там ледь не загинула 43-річна жінка, яка на велосипеді їхала по узбіччю. Як повідомила поліція, о 14:10 її збив ВАЗ, за кермом якого був 61-річний вінничанин.

Сумна пригода трапилася учора в селищі Дашів, що в Іллінецькому районі. Серед дня там ледь не загинула 43-річна жінка, яка на велосипеді їхала по узбіччю.

Як повідомила поліція, о 14:10 її збив ВАЗ, за кермом якого був 61-річний вінничанин. Його автомобіль рухався у зустрічному напрямку з постраждалою велосипедисткою.

Хто винен у ДТП – з'ясовують слідчі. Ця жінка отримала травми й перебуває у районній лікарні. Автомобіль забрали на штрафмайданчик.

«Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами», – повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини.

Як інформував NaПарижі, стали відомі подробиці загибелі жінки-велосипедистки на Калинівщині.
 

Юрій Ярмощук

26 грудня, 2018