На Вінниччині хуторяни просять про дорогу, щоб не ходити чужими городами

Новини Вінниці / На Вінниччині хуторяни просять про дорогу, щоб не ходити чужими городами

На Вінниччині мешканці хутора, просять дорогу з твердим покриттям. Кожної весни шлях, яким хуторяни йдуть до залізничного переїзду, перетворюється на болото. Стежину, яку проклали люди, «розбили» автівки, тож тепер доводиться ходити чужими городами.

На Вінниччині мешканці хутора неподалік Козятина просять дорогу з твердим покриттям. Кожної весни шлях, яким хуторяни йдуть до залізничного переїзду, перетворюється на болото. Стежину, яку проклали люди, «розбили» автівки, тож тепер доводиться ходити чужими городами.

«Дорога, що пролягає між «Білою казармою» та «Циганським посьолком», кожної весни стає майже не прохідною для мешканців хутора», - повідомляють місцеві .

Зазначимо, що хутір територіально знаходиться в приміській зоні Козятина. І до міста недалеко, і зелена зона. Також на хуторі оселився підприємець. Долати весняне бездоріжжя на автівці йому легше ніж людям. До того ж чоловік, щоб не бити машину став їздити стежиною, якою ходили люди.

Місцеві обурені, адже тепер, «стежина припинила своє існування» і хуторяни вимушені ходити чужими городами.

«До посівної кампанії, яка наступить приблизно за місяць, хуторяни можуть топтати чужі городи, а коли розвесниться і господарі почнуть обробляти свої земельні наділи, доведеться до залізничного переїзду ходити у чоботях, а там міняти взуття», - зазначають місцеві.

Мешканці хутора просять про дорогу з твердим покриттям, а от хто її має зробити незрозуміло.

«Формально ми до села Махаринці відносимось, куди ходимо на вибори голосувати. За фактом вважаємо себе козятинчанами. Нам до центру міста простіше добратися, ніж до центру села. Бракує тільки дороги», - впевнені хуторяни.
 

Марина Карабай

13 лютого, 2020