На Вінниччині хлопчик пішов з гостей додому, не попередивши дорослих

Новини Вінниці / На Вінниччині хлопчик пішов з гостей додому, не попередивши дорослих

На Вінниччині 8-ми річний хлопчик вирішив не засиджуватись в гостях у тітки і пішов додому пішки, не попередивши дорослих. На батька склали адміністративний протокол.

На Вінниччині 8-ми річний хлопчик вирішив не засиджуватись в гостях у тітки і пішов додому пішки, не попередивши дорослих. На батька склали адміністративний протокол.

Про це повідомляють офіційні джерела.

"Поліцейська, повертаючись на автомобілі додому після служби, помітила на дорозі між селищами Сутиски – Тиврів хлопчика. Вона зупинилась та розпитала хлопчика, чому він сам. З`ясувалося, що йому 8 років і він повертається додому в Тиврів від своєї тітки, у якої гостював.
Аби не наражати дитину на безпеку, поліцейська посадила дитину в автомобіль та доставила до відділення поліції. Поліцейські з`ясували, де проживає хлопчик з родиною. За вказаною адресою розшукали його батька",
- йдеться в інформації.

Чоловік повідомив, що вранці він відвіз сина до тітки у селище Сутиски, а сам поїхав на роботу. Ввечері хлопчик захотів повернутися додому, тож пішки пішов в Тиврів, не повідомивши дорослих.
З хлопчиком та його батьком поліцейські провели профілактичну роботу для запобігання подібних випадків.
Як розповів начальник територіального відділення поліції Валерій Домбровський, відносно батька хлопчика працівники поліції склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).За таке правопорушення передбачено штраф до - ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.