На Вінниччині капітально відремонтували 126-метровий міст (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині капітально відремонтували 126-метровий міст (ФОТО)

У Гайсинському районі на Вінниччині завершено капітальний ремонт мосту через річку Сіб, що на ділянці автошляху М-12. Перед цим міст був у жахливому стані.

У Гайсинському районі на Вінниччині завершено капітальний ремонт мосту через річку Сіб, що на ділянці автошляху М-12. Перед цим міст був у жахливому стані.

За даними дорожників, капремонт включав розбір верхньої частини прольотної будови, влаштування монолітної плити, ремонт стійки опор, ремонт та посилення ригелів, влаштування нового мостового огородження, перильного огородження, асфальтобетонного покриття проїзної частини та освітлення.

За словами голови ОДА Сергія Борзова, завершення ремонту цього мосту - фінальний етап робіт на трасі М-12 в межах Вінницької області.

"Траса М-12 "Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка" є частиною транспортного коридору Go Highway. У 2020 році в повному обсязі завершено ремонт траси в межах області - 25,6 км. Тепер траса повністю відремонтована і готова до експлуатації",- зазначив С.Борзов.

Капітальний ремонт мосту протяжністю 126,98 метрів було розпочато у березні поточного року. Обсяг фінансування становить 65,2 мільйона гривень.

Фото пресслужби Вінницької ОДА

Новини Вінниці / На Вінниччині капітально відремонтували 126-метровий міст (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині капітально відремонтували 126-метровий міст (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині капітально відремонтували 126-метровий міст (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині капітально відремонтували 126-метровий міст (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині капітально відремонтували 126-метровий міст (ФОТО)
Сергій Маламура

16 грудня, 2020