На Вінниччині інфекційні лікарні забезпечені усім необхідним, Covid 19 не підтверджено у жодного із пацієнтів

Новини Вінниці / На Вінниччині інфекційні лікарні забезпечені усім необхідним, Covid 19 не підтверджено у жодного із пацієнтів

На Вінниччині на чотири випадки збільшилась кількість підозр на коронавірус. Результати аналізів усіх пацієнтів, які звернулись  за допомогою до вінницьких медиків,  негативні.

На Вінниччині на чотири випадки збільшилась кількість підозр на коронавірус. Результати аналізів усіх пацієнтів, які звернулись за допомогою до вінницьких медиків, негативні.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«За оперативною інформацією, станом на сьогодні, 22 березня 2020 року, в Вінницькій області вірусологічною лабораторією обласного лабораторного Центру уже протестовано біологічний матеріал від 17 осіб з підозрою на Covid 19. Як результат – не підтверджено жодного випадку на захворювання, спричинене коронавірусною інфекцією. Всі пацієнти перебувають в лікувальних закладах області, стан їх здоров’я задовільний», - йдеться на сайті ОДА.

Також під час засідання оперативного штабу повідомили, що «інфекційні відділення лікарень забезпечені та постійно поповнюють запаси необхідними медикаментозними та дезінфекційними засобами, засобами індивідуального захисту та іншими необхідними матеріальними ресурсами. Моніторинг їх забезпеченості проводиться щотижнево.

Детальніше про моніторинг ситуації по коронавірусу на Вінниччині та в Україні в цілому можна переглянути за посиланням.

Марина Карабай

22 березня, 2020