На Вінниччині громади не поспішають «світити» інвестиційно привабливі земельні ділянки

Новини Вінниці / На Вінниччині громади не поспішають «світити» інвестиційно привабливі земельні ділянки

На Вінниччині лише шість громад вирішили взяти участь у конкурсі «Золота ділянка 2020», оголошеному Польською Агенцією Інвестицій і Торгівлі. Переможць конкурс отримає допомогу польських експертів у підготовці повної інвестиційної пропозиції для інвестиційної ділянки, промоцію серед зацікавлених осіб та навчальний візит до Польщі.

На Вінниччині лише шість громад вирішили взяти участь у конкурсі «Золота ділянка 2020», оголошеному Польською агенцією ынвестицій і торгівлі. Переможць конкурс отримає допомогу польських експертів у підготовці повної інвестиційної пропозиції для ділянки, промоцію серед зацікавлених осіб та навчальний візит до Польщі.

Про це повідомляють в Агеніції регіонального розвитку Вінницької області.

«Протягом травня-червня тривав перший етап конкурсу, під час якого громади подавали свої пропозиції. Із 44 ОТГ області, яким було запропоновано змагатись за звання громади, в якій земля «золота» та приваблива для інвесторів, зголосилось 6. Ось громади, в яких потенційно може розпочатись «золота лихоманка»: Вінницька міська, Жмеринська міська, Барська міська, Тульчинська міська, Ковалівська сільська та Росошанська сільська ОТГ», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що крім Вінницької області участь в конкурсі беруть ще 7 областей України. За умовами в кожній області буде обрано 1 ділянку-переможця.

Конкурс проходить у рамках проєкту польської допомоги задля “Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва”.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться до 15 серпня 2020 року.