На Вінниччині голів районних адміністрацій оберуть з «пасажирів» LIFT. Боротьба претендентів попереду

Новини Вінниці / На Вінниччині голів районних адміністрацій оберуть з «пасажирів» LIFT. Боротьба претендентів попереду

У Вінниці голова ОДА Владислав Скальський повідомив, що обиратимуть голів районних адміністрацій завдяки проекту команди Президента Володимира Зеленського - LIFT. Дане ноухау є своєрідною базою кандидатів на різні державні посади в країні.

Голова Вінницької ОДА Владислав Скальський вирішив обрати модний нині варіант з підбору кадрів. Він повідомив, що тепер обиратимуть голів районних адміністрацій завдяки проекту команди президента Володимира Зеленського - LIFT. Дане ноухау є своєрідною базою кандидатів на різні державні посади в країні. Отже вінничани можуть спробувати себе в якості "пасажирів".

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook новий голова Вінницької ОДА Владислав Скальський, в області, як і в решті регіонів країни, голів райдержадміністрацій обиратимуть через особливу систему вакансій LIFT. Дана «ліфтова» система добору кандидатів допоможе знайти гідних претендентів на крісла очільників районів Вінниччини, та є проєктом команди президента Володимира Зеленського.  

«Зараз як ніколи важливо залучити в команду чесних, відкритих та надійних людей для керівництва місцевими адміністраціями! Основне завдання – консолідація зусиль усіх структурних підрозділів райдержадміністрації задля соціально-економічного та культурного розвитку району», - зазначив Скальський.

Голова ОДА запрошує готових взяти керівну відповідальність на себе реєструватися на сайті,  а також пропонувати кандидатури знайомих людей.

Можна сподіватися, що бажаючих зайняти крісло в кабінеті вистачатиме. Зважаючи на різні "хвилі" у минулі роки, намагання дискредитації очільників, місцеві "кланові війни" та інші чинники, суперечки триватимуть у "ліфті" навіть, коли претенденти тільки заходитимуть в нього. У деяких районах варто очікувати жорстке протистояння із застосуванням всіх аргументів - від походів до голови з "кляузами" до спалених автівок.  

Ірина Заіковата

4 жовтня, 2019