На Вінниччині фонд «СтопВірус» планує надавати допомогу «по другому колу»

Новини Вінниці / На Вінниччині фонд «СтопВірус» планує надавати допомогу «по другому колу»

Фонд «СтопВірус» передав допомогу в три райони Вінницької області. Передали індивідуальні засоби захисту  - маски, распіратори, костюми. На цьому тижні благодійники фонду, створеного за ініціативи Володимир Гройсмана, «закриють» усі райони.

Фонд «СтопВірус» передав допомогу в три райони Вінницької області. Передали індивідуальні засоби захисту  - маски, распіратори, костюми. На цьому тижні благодійники фонду, створеного за ініціативи Володимир Гройсмана, «закриють» усі райони.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Сьогодні, 22 квітня, благодійна допомога поїхала до медиків трьох районів Вінницької області.  Цього разу засоби захисту отримають райлікарні Оратова, Липовця та Ямполя. Кожен із них поповниться комплектами, які складаються із 10 захисних костюмів, 10 щитків захисту для обличчя, 10 пар бахіл, 2000 разових масок, 50 респіраторів третього класу захисту, обприскувачів для обробки приміщень та дезінфікуючого засобу, а також 5 комплектів постільної білизни», - йдеться в інформації.

За словами голови наглядової ради БФ «Подільська громада» Андрія Дручинського, в області залишилось ще кілька районів, куди поки не доставляли допомогу, але до кінця тижня їх планують «закрити».

«Сьогодні комплекти відправляться в чергових три райони. Цього разу ми передаємо ще комплекти постільної білизни, які також потрібні для наших медичних закладів. У нас ще не охоплено шість районних центрів. Ми плануємо туди доправити допомогу цього тижня. Після чого розпочнемо формувати пакети допомоги, відповідно до запитів, по другому колу», - розповів голова наглядової ради БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський.

Усі вінничани можуть долучитися до благодійного збору коштів на потреби медичної галузі.  Щодня ФГ «Подільська громада» на своїй сторінці у фейсбуці https://u.to/78fkFw  повідомляє, скільки коштів зібрано і хто їх перерахував. 

Рахунки для допомоги: Благодійна організація Благодійний фонд  «Подільська громада»,

Код ЄДРПОУ 35904183,

UA103026890000026003055353304

ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Або

р/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

 

Марина Карабай

22 квітня, 2020