На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)

На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння. Правоохоронці провели низку обшуків і вилучили в вилучили у шахраїв насіння кукурудзи та соняшника на суму близько 6,3 млн грн. Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, контрафакт продавали фермерам під виглядом оригінальної продукції.

На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння. Правоохоронці провели низку обшуків і вилучили у шахраїв насіння кукурудзи та соняшника на суму близько 6,3 млн грн. Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, контрафакт продавали фермерам під виглядом оригінальної продукції.

"Під процесуальним керівництвом Вінницької обласної прокуратури триває проведення слідчим управлінням ГУ ДФС в області досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом використання підроблених захисних голографічних елементів та фірмових знаків при реалізації насіння соняшника та кукурудзи під виглядом продукції світових брендів та підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи", - повідомляють у прокуратурі.

Правоохоронці встановили місця зберігання контрафактної продукції й 8 жовтня за оперативним супроводом Управління СБУ в області провели на підставі ухвали суду низку обшуків на території Вінницької області.

У результаті вилучено голографічні документи з ознаками підробки та 1289 мішків розфасованого насіння соняшника та кукурудзи, а також мікроавтобус, яким перевозили контрафактний вантаж.

Наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на вилучене майно. Досудове розслідування триває.

Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині фермерам продавали контрафактне насіння: продукцію вилучили правоохоронці (ФОТО)