На Вінниччині дворічний хлопчик обпік ноги. Потрібна допомога

Новини Вінниці / На Вінниччині дворічний хлопчик обпік ноги. Потрібна допомога

Дворічний Ігор Сокоренко з села Жежелів, що у Козятинському районі, сьогодні з мамою в обласній лікарні імені Пирогова. Хлопчик лікується в опіковому відділенні. Родина малюка, до якої прийшла біда, потребує допомоги на лікування та реабілітації молодшого синочка, який обпік ножки. Малюк переніс вже одну операції, попереду ще одна.

Дворічний Ігор Сокоренко із села Жежелів, що у Козятинському районі, сьогодні з мамою в обласній лікарні імені Пирогова. Хлопчик лікується в опіковому відділенні. Родина малюка, до якої прийшла біда, потребує допомоги на лікування та реабілітації молодшого синочка, який обпік ножки. Малюк переніс вже одну операції,попереду ще одна.

 «Я розпалила в плиті. Син грався в будинку, я вийшла на мить на двір, коли повернулася побачила що Ігор виліз на гарячу плиту. Обпік ступні ніжок і не міг злізти. Лікарі прогнозують інвалідність. Йому зробили операцію, мають ще накладати свинячу шкіру», - розповіла мама хлопчика Ірина.

Родина маленького Ігоря незаможна, батько перебуває із старшою донечкою вдома.

Мама малюка Ірина просить допмогти поставити сина на ноги. Усі небайдужі, хто бажає допомогти матеріально, можуть перерахувати кошти на картку: ОщадБанк 5167-4901-4279-8264 - мама Сокоренко Ірина Володимирівна. Призначення платежу: на лiкування опіків для Ігоря.

Також необхідно памперси, пеленки одноразові великого розміру.

Телефон мами Ірини 0983060814.

Памятаймо, що допомагати не важко, біду легше долати згуртувавшись.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині дворічний хлопчик обпік ноги. Потрібна допомога