На Вінниччині двоє чоловіків перекрили залізничний переїзд та стріляли по потягу (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині двоє чоловіків перекрили залізничний переїзд та стріляли по потягу (ФОТО, ВІДЕО)

У місті Погребищі, що на Вінниччині, двоє чоловіків, будучи під шафе заради розваги автомобілем перекрили залізничний переїзд. Одному з них мабуть не хватало адреналіну, тому він вирішив стріляв з пістолета по кабіні машиніста.

У місті Погребищі, що на Вінниччині, двоє чоловіків, будучи "під шафе" заради розваги автомобілем перекрили залізничний переїзд. Одному з них мабуть не вистачило адреналіну, тому він вирішив постріляти.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 9 вересня близько 06:00, двоє мешканців м. Погребиеа автомобілем перегородили залізничний переїзд в момент руху вантажного потягу, який встиг призупинитися. Один із зловмисників бігав по колії, а інший стріляв з пістолета в напрямку кабіни машиніста. Обидва правопорушники перебували у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Чергова працівниця по залізничному переїзду просила їх припинити такі дії, однак хуліганів це не зупинило. Свої розваги молодик, який стріляв, зняв мобільним телефоном та відео виклав в Інстаграм.

Після того, як в поліцію повідомили про інцидент, на місце події виїхала група реагування патрульної поліції та неподалік місця злочину затримала автомобіль правопорушників.

В ході огляду автомобіля вилучено пістолет, схожий на газовий, який відправлять на експертизу. Автомобіль Hyundai Santa FE вилучено на арештмайданчик.

Зловмисники віком 25 та 28 років затримані в процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Молодший з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). За такий злочин затриманим може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Новини Вінниці / На Вінниччині двоє чоловіків перекрили залізничний переїзд та стріляли по потягу (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині двоє чоловіків перекрили залізничний переїзд та стріляли по потягу (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині двоє чоловіків перекрили залізничний переїзд та стріляли по потягу (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині двоє чоловіків перекрили залізничний переїзд та стріляли по потягу (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині двоє чоловіків перекрили залізничний переїзд та стріляли по потягу (ФОТО, ВІДЕО)
Ірина Заіковата

9 вересня, 2020