На Вінниччині двірник знайшов рюкзак з боєприпасами, який підкинули до будинку культури

Новини Вінниці / На Вінниччині двірник знайшов рюкзак з боєприпасами, який підкинули до будинку культури

Поблизу будинку культури у селі Косаківка Липовецького району 11 листопада місцевий житель знайшов дивну знахідку. Лежав і нікого не чіпав військовий рюкзак з боєприпасами. Чоловік викликав поліцію.

Поблизу будинку культури у селі  Косаківка Липовецького району 11 листопада місцевий житель знайшов дивну знахідку. Лежав і нікого не чіпав військовий рюкзак з боєприпасами. Чоловік викликав поліцію.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, повідомлення на лінію 102 надійшло близько обідньої перерви. Прибираючи територію біля будинку культури, чоловік в опалому листі побачив військовий рюкзак з боєприпасами.

Місцеві поліцейські організували охорону «знахідки», а по приїзду вибухотехніків ті з’ясували, що у рюкзаку знаходиться протипіхотна міна МОН 50 направленої дії, три гранати Ф1 з запалами до них та близько 2 000 набоїв різного калібру.
Походження боєприпасів та особу того, хто залишив у селі все це, має встановити слідство.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що передбачено до 7 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / На Вінниччині двірник знайшов рюкзак з боєприпасами, який підкинули до будинку культуриНовини Вінниці / На Вінниччині двірник знайшов рюкзак з боєприпасами, який підкинули до будинку культури
Макс Мельник

11 листопада, 2019