На Вінниччині дві траси обладнають камерами фіксації, а водіям слід чекати на «листи щастя»

Новини Вінниці / На Вінниччині дві траси обладнають камерами фіксації, а водіям слід чекати на «листи щастя»

На Вінниччині на трасах М-12 та М-21 встановлюють комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Про це у Facebook написав депутат Вінницької міськради Віктор Перлов.

На Вінниччині на трасах М-12 та М-21 встановлюють комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Про це у Facebook написав депутат Вінницької міськради Віктор Перлов.

«Прилади розташовані у населених пунктах, де спостерігається висока аварійність через систематичне перевищення швидкості учасниками руху: Якушинці, Ксаверівка, Стрижавка, Павлівка та інших», - зазначив В.Перлов, пояснюючи, що «листи щастя» за порушення правил можна буде заробити у Вінницькій області.

Тобто, поблизу Вінниці. За його словами, у межах Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в минулому році Укрінфрапроект закупив та передав Національній поліції України 220 комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху на суму 180,4 млн грн. У 2021 році буде закуплено ще 125 камер автофіксації.

У коментарях вінничани вказують, що, на їх думку, такі камери потрібні на Барському шосе (М-21) та вулиці Юзвінській на межі Вінниці.

Макс Мельник

5 травня, 2021