На Вінниччині довірливу пенсіонерку пограбував «помічник по господарству». Коли чоловіка затримали, він вже витратив всі гроші

Новини Вінниці / На Вінниччині довірливу пенсіонерку пограбував «помічник по господарству». Коли чоловіка затримали, він вже витратив всі гроші

У Брацлаві 21 липня працівники поліції затримали зловмисника, причетного до пограбування 68–річної місцевої жительки. У будинку пенсіонерки чоловік відібрав у неї сумку з особистими речами.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 13.00 до правоохоронців звернулась мешканка селища розповіла про злочин.

Жінка визнала, що кривдника знає поверхнево. Раніше він кілька разів допомагав по господарству. Під час розмови зловмисник помітив на столі її сумку, у якій знаходилися особисті речі, гаманець з грошима. Правопорушник вихопив сумки, вибіг на вулицю та зник.

За описом грабіжника затримали на одній з вулиць населеного пункту. Ним виявився 27–річний місцевий житель. Крадені речі потерпілої вилучені частково, гроші правопорушник на той час вже витратив.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання - до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

22 липня, 2022