На Вінниччині добу шукали 10-річного хлопчика, який пішов на прогулянку і «забув» повернутись додому

Новини Вінниці / На Вінниччині добу шукали 10-річного хлопчика, який пішов на прогулянку і «забув» повернутись додому

У Хмільницькому районі на Вінниччині ввечері, 25 червня, поліцейські розшукали 10-річного школяра, який не повернувся додому з прогулянки. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, мати дитини повідомила в поліцію про зникнення сина лише через добу.

У Хмільницькому районі на Вінниччині ввечері, 25 червня, поліцейські розшукали 10-річного школяра, який не повернувся додому з прогулянки. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, мати дитини повідомила в поліцію про зникнення сина лише через добу.

45-річна жителька села Дібрівка розповіла, що близько 16-ї години 24 червня хлопчик пішов гратися з друзями і додому не повернувся.

«На пошуки школяра задіяли весь особовий склад хмільницької поліції.  Поліцейські опитали дітей, з якими товаришує хлопчик, односельців родини, перевірили покинуті будинки у селі та лісопосадки. Майже за півтори години  на одній з вулиць села працівники поліції знайшли зниклу дитину. З хлопчиком поліцейські провели профілактичну роботу для запобігання подібних випадків», - зазначають у поліції.

Відносно матері працівники поліції склали протокол про адміністративне правопорушення за  ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). За це передбачено штраф - до ста  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.