На Вінниччині до 10 років засуджено рецидивіста за замах на поліцейського

Новини Вінниці / На Вінниччині до 10 років засуджено рецидивіста за замах на поліцейського

На Вінниччині за сукупністю злочинів на 10 років позбавлення волі засуджено 44-річного чоловіка. Його визнано винним у замаху на правоохоронця, від якого той отримав поранення.

На Вінниччині за сукупністю злочинів до 10 років позбавлення волі засуджено 44-річного чоловіка. Його визнано винним у замаху на правоохоронця, від якого той отримав поранення.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, Бершадською місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у розгляді колегією суддів кримінального провадження відносно раніше неодноразово судимого чоловіка, який влітку 2018 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, завдав тілесних ушкоджень поліцейському.

Тікаючи від правоохоронців, рецидивіст дочекався наближення до себе одного із них та кинув бойову гранату. У результаті вибуху поліцейський отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

У ході судового розгляду, стороною обвинувачення повністю доведено вину рецидивіста у вчиненні злочинів, передбачених ст.263 ч.1, ст.348 КК України.

Макс Мельник

21 квітня, 2020