На Вінниччині діти біля ставка розпивали горілку, в одного хлопчика діагностували алкогольну кому

Новини Вінниці / На Вінниччині діти біля ставка розпивали горілку, в одного хлопчика діагностували алкогольну кому

«НП» районного масштабу трапилося 12 липня у Калинівському районі Вінничични. До місцевої лікарні госпіталізували 8-річного хлопця з травмою голови. Біда у тому, що привезли його в алкогольній комі. Розслідування виявило, що уся дитяча компанія пиячила біля ставка, а у критичному стані опинися лише наймолодший.

«НП» районного масштабу трапилася 12 липня у Калинівському районі Вінничични. До місцевої лікарні госпіталізували 8-річного хлопця з травмою голови. Біда у тому, що привезли його в алкогольній комі. Розслідування виявило, що уся дитяча компанія пиячила біля ставка, а у критичному стані опинися лише наймолодший.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, на березі ставка п’ятеро сільських дітей рибалили та святкували день народження найстаршого. Звісно ж, з пивом та горілкою.

В компанії зібралися діти віком 8, 11 та 15 років. Коли всі почали розходитись, одному з хлопчиків дорогою стало зле і він впав. Це побачив місцевий житель та викликав швидку допомогу. Школяра каретою швидкої допомоги доставили до реанімаційного відділення.

Після надання необхідної медичної допомоги стан здоров’я дитини нормалізувався. Оскільки діагноз був відомий у райцентрі, «скандал» не приховаєш. Правоохоронці притягнули батьків неповнолітніх до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП (невиконання обов’язків щодо виховання дітей), а з дітьми проводитиметься профілактична робота. Їм, очевидно, розкажуть, що у такому віці пити шкідливо.

Макс Мельник

13 липня, 2020