На Вінниччині чоловік розбив брату пляшкою голову і залишив помирати

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік розбив брату пляшкою голову і залишив помирати

Сварка двох братів у Махнівській громаді Вінниччини закінчилась трагедією. Після бійки старший з них помер, а молодшому світить тривалий термін ув’язнення, адже він залишив помирати рідну людину.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про смерть 57-річного чоловіка у лікарні правоохоронці дізналися від медиків. Пацієнта вранці 12 жовтня привезли каретою швидкої допомоги з травмою голови.

Під час надання допомоги чоловік помер. Зважаючи на кримінальний характер смертельного поранення, поліція за кілька годин дізналася про конфлікт, який був напередодні та його деталі.   

Виявляється, що близько 20 години 11 жовтня між братами, які живуть у будинку виник спір. Спочатку чоловіки сперечались у приміщенні, потім вийшли на двір. У розпалі сварки молодший з них наніс своєму родичеві декілька ударів пляшкою та дерев’яним поліном по голові. Потім 49-річний чоловік заніс брата у будинок і пішов спати.

Старшого з братів без свідомості наступного дня знайшла сусідка, саме вона і викликала швидку.

Наразі підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

13 жовтня, 2021