На Вінниччині чоловік, поки його справа слухається у суді, пішов на новий злочин

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік, поки його справа слухається у суді, пішов на новий злочин

У селі Росоша Теплицького району Вінниччини близько 17 години 3 листопада 62-річну місцеву мешканку пограбував незнайомець. Чоловік побив селянку та відібрав в неї 118 грн та банківську картку. Незабаром зловмисника затримали. До речі, його звинувачують в іншому пограбуванні на території Вінниччини.

У селі Росоша Теплицького району Вінниччини близько 17 години 3 листопада 62-річну місцеву мешканку пограбував незнайомець. Чоловік побив селянку та відібрав в неї 118 грн та банківську картку. Незабаром зловмисника затримали. До речі, його звинувачують в іншому пограбуванні на території Вінниччини.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, напад відбувся біля сільського магазину. Жінка відразу повідомила про це поліції, детально описала зовнішність нападника, тому правоохоронці швидко вирахували його.  

Підозрюється у нападі 33-річний мешканець району, який неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. Наразі кримінальне провадження, де він проходить обвинувачуваним у вчиненні грабежу, слухається в суді.

За фактом у Росоші відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж), що передбачає ув’язнення терміном від 4 до 6 років. Якщо раніше суд дозволив чоловіку бути на волі, то тепер поліція помістила його до ізолятора тимчасового тримання. Слідство клопотатиме про взяття чоловіка під варту.

Макс Мельник

4 листопада, 2019