На Вінниччині чоловік пояснив поліції, що ніж у спині матері опинився через її необережність

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік пояснив поліції, що ніж у спині матері опинився через її необережність

З ножем у спині побачили жмеринські медики 68-річну жительку Браїлова. Їх викликали констатувати смерть. Згодом поліції син загиблої пояснив, що мати необережно поводилася, тому й поранилася…

З ножем у спині побачили жмеринські медики 68-річну жительку Браїлова. Їх викликали фактично констатувати смерть. Згодом поліції син загиблої пояснив, що мати необережно поводилася, тому й поранилася…

Поліції Вінниччини про смерть пенсіонерки повідомили лікарі. Коли слідчі почали допитувати сина померлої, він наполягав, що є свідком.  За словами очоловіка, його матір випадково поранилась з власної необережності.

За інформацією відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області, слідчо-оперативна група поліції, провівши на місці події першочергові слідчі дії з’ясувала, що під час розпиття спиртних напоїв між потерпілою та її сином виник конфлікт. Під час сварки чоловік завдав ножем удар в спину матері, внаслідок чого потерпіла померла на місці події.

Правоохоронці затримали 36-річного підозрюваного. Наразі його тримають в ізоляторі тимчасового тримання.

Розпочато слідство за ст. 115 Кримінального кодексу України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років. Слідством готуються матеріали для оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

9 серпня, 2021