На Вінниччині чоловік погрожував підірвати власний будинок

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік погрожував підірвати власний будинок

У Калинівці 3 серпня місцевий мешканець обіцяв, що влаштує вибух на власному домогосподарстві, переконуючи поліцію, що замінував усю територію. Він переконував, що залишив гранати в будинку, на подвір`ї, в гаражі та біля воріт. І вони от-от вибухнуть…

У Калинівці 3 серпня місцевий мешканець обіцяв, що влаштує вибух на власному домогосподарстві, запевняючи поліцію, що замінував усю територію. Він переконував, що залишив гранати в будинку, на подвір`ї, в гаражі та біля воріт. І вони от-от вибухнуть…

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Прибувши на місце виклику, правоохоронці вмовили людину вийти з будинку. Його затримали, а територію ретельно обстежили. Нічого вибухонебезпечного не знайшли.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Слідство готує матеріали для оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі лікарі мають визначитися із діагнозом, можливо затриманому «голоси» казали про небезпеку і він вирішив, що все замінував?..

Макс Мельник

4 серпня, 2020