На Вінниччині чоловік пограбував пенсіонерку, у якої постійно підробляв

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік пограбував пенсіонерку, у якої постійно підробляв

На Вінниччині, а саме у Шаргороді, правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на пенсіонерку. Правопорушником виявився односельчанин потерпілої.

На Вінниччині, а саме у Шаргороді, правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на пенсіонерку. Правопорушником виявився односельчанин потерпілої.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП Вінницькій області, 22 лютого близько 16.30 до поліції надійшло повідомлення від 52-річної жінки про те, що вночі невідомий напав на її літню сусідку.

Прибувши на місце події та поспілкувавшись з потерпілою, правоохоронці встановили, що вночі зловмисник зламав замок на вхідних дверях будинку 84-річної пенсіонерки, побив її та забрав 800 гривень і телевізор.

Підозри дільничного офіцера поліції впали на 26-річного місцевого жителя, який близько двох місяців тому звільнився з тюрми, де відбував покарання за вчинення пограбувань. Підозрюваного затримали вдома. Він зізнався у нічному візиті до сусідки та показав у лісопосадці місце, де сховав телевізор. Гроші він встиг витратити.  

За словами затриманого, він кілька разів допомагав пенсіонерці по господарству, за що вона йому віддячувала грошима. Отже, він знав, що у жінки є заощадження і вирішив їх забрати.     

Вже 23 лютого затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За це йому загрожує до 12 років ув’язнення. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік пограбував пенсіонерку, у якої постійно підроблявНовини Вінниці / На Вінниччині чоловік пограбував пенсіонерку, у якої постійно підробляв